Noutati

Inovatii in derulare

Utilizare usoara si siguranta: Frana disc hidraulica si dispozitiv inertial hidraulic cu frana de mana

Scopul nostru, al Autoflex Knott, este sa dezvoltam produse usor de utilizat si care sa nu necesite intretinere. In sectorul pentru remorci auto, dezvoltarea produsului nu este atat de vizibila precum in domeniul IT sau al productiei de masini, totusi, echipa noastra inovativa se straduieste sa va faca viata mai confortabila si mai usoara in timp ce calatoriti cu remorca sau caravanul dumneavoastra.
 
Din anul 2011 participam la licitatii, incercand sa obtinem fonduri EU pentru dezvoltare. Urmatoarele produse fac parte din aplicatie: frana disc hidraulica si dispozitiv inertial hidraulic cu frana de mana.
 
De ce sa alegi frana disc hidraulica? 
 
Frana disc hidraulica ofera o franare sigura cu o oprire prompta pentru remorca. Neavand piese electrice, remorca dotata cu frana disc hidraulica poate fi folosita in conditii de siguranta si in apa. Acest lucru face frana disc hidraulica perfecta pentru remorci de barci (peridocuri)* . In plus, in comparatie cu frana hidraulica in tambur, frana disc hidraulica are o forta de franare mult mai mare si necesita o intretinere minima.